Standaard Assortiment

ACER

Jaarlijks biedt Boomkamp een vast programma potgekweekte soorten zoals de Acer griseum, Acer ‘Red Flamingo’ en vele Japanse esdoorns: Acer palmatum, japonicum en shirasawanum cultivars. De Japanse esdoorns zijn als struikvorm en op stam leverbaar. Standaard stamhoogtes in het assortiment zijn: 50, 80 en 140 cm. Wij kweken ons assortiment grotendeels op onze locatie in Boskoop waar de Acer-teelt al van oudsher een specialisatie is. Een deel van het assortiment groeit op in de vollegrond tot zware, solitaire planten. Daarna kweken wij ze in container af.
Actuele voorraad Acer

 

BUXUS

U vindt bij Boomkamp gedurende het hele jaar Buxus in verschillende vormen, beschikbaar in grote aantallen. De Buxus kweken wij enkele jaren op in de volle grond van Twente en kweken wij af in pot op onze locatie in Erica. Zo ontstaat een mooie, zware en uniforme kwaliteit. Het oppotten gebeurt in het najaar waarna de planten vanaf + week 12 als potgekiemde kwaliteit en na + week 20 als potgekweekte kwaliteit leverbaar zijn. Wij leveren de potgekiemde en potgekweekte Buxus in schone decopotten. Orders kunnen op de dag van bestellen aangemerkt worden voor levering op de eerstvolgende werkdag. Naar Aalsmeer en Naaldwijk is bovendien dagtransport mogelijk.
Actuele voorraad Buxus

 

SIERHEESTERS

Op onze pot-in-potvelden staat een breed assortiment sierheesters in container, met vele verschillende bloem- en bladkleuren in diverse vormen. De sierheesters zijn opgekweekt tot stevige planten en erg geschikt voor aanleg, aankleding en retail. Standaard leverbaar in C35 en C50 containers. Een deel van het assortiment kweken wij in de vollegrond op tot extra zware, solitaire planten van 150-400 cm. Ze worden vervolgens in containers van C130 tot C500 afgekweekt. Onze sierheesters zijn er ook op stammen in verschillende soorten en maten. Het jaarlijkse programma bestaat uit een lijn 120 cm stammen, maar er zijn ook diverse soorten in een maatje groter of kleiner. Alle stammen zijn leverbaar in container.
Actuele voorraad sierheesters

 

Groenblijvende heesters

U vindt bij ons het hele jaar door een breed assortiment groenblijvende heesters van 40-100 cm, opgekweekt in container. Bovendien kweken wij soorten Ilex, Prunus en Photinia als grotere maten in de vollegrond. Een deel van deze grotere maten is ook verkrijgbaar in container. Alle heesters op stam zijn potgekweekt en hebben een zware kroon. De heesters op stam zijn in verschillende afmetingen en soorten verkrijgbaar. Reguliere stammaten in ons assortiment zijn: 80, 100 en 120 cm. U vindt bij Boomkamp, naast de struiken en stammen, ook bollen en piramides. Strak gesnoeide heesters die het verschil maken tussen mooi groen en bijzonder mooi groen.
Actuele voorraad groenblijvende heesters

 

Taxus

Taxus baccata voor hagen van 50 cm tot 2,5 meter worden in grote aantallen in de vollegrond gekweekt. Ook Taxus media ‘Hillii’ en Taxus media ‘Hicksii’ in maten tot 200 cm maken deel uit van ons assortiment. Deze planten worden regelmatig verplant en vakkundig gesnoeid. Naast de haagplanten levert Boomkamp diverse soorten siertaxussen, bol-, piramide/kegelvormen en andere exclusieve snoeivormen in verschillende soorten en diverse maten.
Actuele voorraad Taxus

 

 

Haagconiferen

Boomkamp levert haagconiferen in diverse Thuja- en Chamaecyparissoorten. Met onze jarenlange ervaring, in combinatie met een modern machinepark, wordt elke haagplant op GPS geplant en individueel opgekweekt tot een zeer uniform product zoals onze klanten dat gewend zijn. Een aantal soorten is jaarrond ook in grote aantallen beschikbaar in container. De in container gekweekte coniferen staan volledig in substraat wat resulteert in een lichte, makkelijk hanteerbare plant. Afhankelijk van de soort en het seizoen bieden wij haagconiferen vanaf 100 tot 250 cm.
Actuele voorraad haagconiferen

 

Coniferen

Boomkamp biedt een breed assortiment coniferen in diverse maten, bijvoorbeeld sparren en dennen. Dankzij de grote keus aan soorten lenen de coniferen zich prima voor een retailmix. In pot zijn de kleinere planten leverbaar in potmaat C7,5 en de zwaardere, in pot afgekweekte planten in potmaten C35 tot C70. Onze vollegrondsteelt start met zwaar uitgangsmateriaal van verplante kwaliteit. Wij kweken de coniferen vervolgens in enkele jaren op tot stevige, planten in extra kwaliteit waarna wij ze met kluit of afgekweekt als containerplant uitleveren. Dankzij de uitgebreide voorraad op het containerveld beschikken wij jaarrond over een grote verscheidenheid in diverse soorten en maten.
Actuele voorraad coniferen

 

Veredelingen

U vindt bij ons een breed assortiment veredelde coniferen, van klein tot groot. De opkweek gebeurt grotendeels op onze locatie in Boskoop. De potgeweekte soorten zijn in 3 liter- tot 50 litercontainers jaarrond beschikbaar. Een select gedeelte van het assortiment groeit op in de vollegrond tot extra zware solitaire planten. Deze kweken wij vervolgens op onze containervelden af. Dankzij de vele groeivormen en naaldkleuren bieden de veredelingen gedurende het gehele jaar een visueel interessante aanblik. Onze veredelde coniferen kunnen tevens als mixlaag of mixkar aangeboden en uitgeleverd worden.
Actuele voorraad veredelingen

 

Stammen veredeld

Ons brede assortiment stammen van 40 cm hoog vormt de kern van ons assortiment stammen veredelingen. Wij leveren ze op soort en in mixen met een uniforme kwaliteit. De combinatie van diverse kleuren en structuren zorgt daarbij voor een aantrekkelijke uitstraling. Veredelde stammen kennen een meerjarig teeltproces. Dit proces behoort al jarenlang tot de kernactiviteiten van onze locatie in Boskoop. Dankzij deze specialisatie vindt u bij Boomkamp een exclusief en uniek assortiment. De langere teelt zorgt ervoor dat alle stammen, en in het bijzonder die met een hoogte van 60-120 cm, voorzien zijn van een mooie zware, meerjarige kroon.
Actuele voorraad veredelde stammen

 

Green Art

Al onze vormplanten kweken wij vanaf de basis met veel zorg en aandacht in onze eigen kwekerij. Het resultaat mag er dan ook zijn: een prachtige selectie met een hoge kwaliteit. De collectie bestaat naast unieke, handgevormde solitairen ook uit seriematige vormen, met een grote beschikbaarheid. Dit zijn standaardmatig gesnoeide vormen in verschillende plantsoorten met maten tot 200/225 cm hoog. Dankzij de uniforme maatvoering en kwaliteit zijn deze vormplanten zeer geschikt voor tuincentra, mixen en retail.
Actuele voorraad Green Art

JBBK Menu